Wie is Warmtepompstrategie.nl?

Warmtepompstrategie.nl, vraagbaak voor uw duurzame vraagstukken, wordt gedreven door een team ervaren consultants. Samen hebben zij brede ervaring in business ontwikkeling, toegepaste warmtepomptechniek, beleidskwesties, strategie in hernieuwbare energie en projectmanagement in de woningbouw en utiliteit.

Wij bieden kennis en advies op het gebied van warmtepompen in de gebouwde omgeving. Concrete ‘pakketten’ kennis van warmtepompen in de meest brede zin, tegen een van tevoren overeengekomen vaste prijs.

En mocht u behoefte hebben aan heel specifieke kennis t.a.v. warmtepompen die wij onverhoopt niet in huis hebben, dan beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk van experts op het gebied van warmtenetten, netbeheer, corporatiebeleid, installatietechniek, IT-oplossingen etc.

Peter Wagener

Peter beschikt over langjarige ervaring op verschillende posities binnen de installatiesector. Zowel verwarming, koeling als ventilatie. Hij heeft een omvangrijk netwerk dat alle lagen van de installatiebranche omvat. Daarnaast heeft hij bewezen ervaring en competentie op het gebied van conceptontwikkeling in het kader van verduurzaming en energieneutraal maken van de gebouwde omgeving.
Ook is hij projectleider bij de DHPA, brancheorganisatie voor leveranciers van warmtepompen.


Paul Friedel

Paul is expert op het gebied van energievoorziening in de gebouwde omgeving. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied technisch-financiële business-analyses en de procesmatige en organisatorische kanten van energieprojecten. Hij beschikt over brede kennis van de beleidsontwikkelingen op het gebied van energietechniek en verduurzaming in de gebouwde omgeving, ook in Europese context. Daarnaast heeft hij een significante inbreng in de bouw en updates van de ScenarioTool voor energie in de woningbouw.


Dennis Mosterd

Dennis weet technologie in synergie te brengen met mensen en organisaties. Hij voelt zich thuis in het ontwikkelen en implementeren van strategie in complexe samenwerkingsverbanden waarin innovatie en techniek een belangrijke rol spelen. Hij doet dit door strategisch denken te combineren met pragmatische actie en daarbij de inhoud niet te schuwen. Hij is de architect geweest van de ScenarioTool.