Warmtepompverkenner

Met de warmtepompverkenner kunnen consumenten snel en eenvoudig inzicht krijgen in welk type warmtepomp (en eventueel pelletketel en warmtenet) voor hun woning geschikt is. Door het doorlopen van een aantal vragen, die ze aan de hand van pictogrammen kunnen beantwoorden, krijgen ze een verkennend advies. De resultaten zijn te sorteren op:

• geschiktheid woning
• investeringskosten
• maandelijkse kosten
• levensduurkosten
• duurzaamheid (o.b.v. prestatie in CO2-uitstoot)

De gebruikersinterface van de warmtepompverkenner is flexibel opgebouwd. De tool kan zo door een aantal eenvoudige handelingen naar wens van de ontvanger worden ingericht. Denk aan kleurstelling, maar ook de gestelde vragen of de resultaten worden op basis van de wensen van de ontvanger getoond. Ook komt er binnenkort een leadtrail beschikbaar, zodat makkelijk online leads gegenereerd kunnen worden.

De kentallen worden daarnaast periodiek geupdatet naar de laatste ontwikkelingen in installatiekosten, warmtepompprijzen, technische ontwikkelingen etc. De warmtepompverkenner is zo opgezet dat in een later stadium relatief eenvoudig ook andere energietechnieken opgenomen kunnen worden.

De Warmtepompverkenner ook op uw site?

Kiest u voor de Warmtepompverkenner, dan sluit u automatisch een abonnement voor 1 jaar af. Na een jaar kunt u het abonnement op basis van een jaarabonnement voortzetten of stopzetten. Hieronder volgt een overzicht van de kosten om de Warmtepompverkenner in uw site te bouwen. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Overheden, woningcorporaties en ngo’s: € 740,-

Commerciële organisaties: € 995,-

Leden Techniek Nederland: € 661,-

Levering

De Warmtepompverkenner wordt na ontvangst van betaling en de benodigde gegevens binnen 10 werkdagen geleverd.

Bestellen

Wilt u de Warmtepompverkenner in uw website, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@warmtepompstrategie.nl of bel 0341 707 462. Bent u werkzaam bij een installatiebedrijf? Vul dan het bestelformulier in.


De verkenner is powered by BDH