Welkom op de website van Warmtepompstrategie. Warmtepompstrategie is een initiatief van Business Development Holland BV (BDH). Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren.

Uw persoonsgegevens 
Maakt u gebruik van de diensten van Warmtepompstrategie, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?
Warmtepompstrategie bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u Warmtepompstrategie een opdracht heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.

Hoe lang bewaart Warmtepompstrategie uw gegevens?
Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. Gegevens na het uitvoeren van een opdracht blijven bewaard.

Uw gegevens aan derden
Warmtepompstrategie behandelt uw gegevens met zorg. Wij verstrekken deze alléén aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van uw opdracht aan ons, of wanneer dit moet volgens de wet.
Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij
Op de website www.warmtepompstrategie.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@warmtepompstrategie.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 4 weken, op uw verzoek.

Beveiligen
Warmtepompstrategie neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Warmtepompstrategie maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Klacht
Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door Warmtepompstrategie verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@warmtepompstrategie.nl. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop Warmtepompstrategie met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Heeft u vragen over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op. Onze gegevens:

Warmtepompstrategie

Stationsplein 128

3844 KR Harderwijk

Tel. 0341 707 462

E-mail: info@warmtepompstrategie.nl

KvK: 08101892