Nederland verduurzaamt en dat betekent onder andere meer warmtepompen in de woningbouw. Bij Business Development Holland zien we dat de vragen vanuit onze opdrachtgevers over warmtepompen toenemen. Wij spelen in op deze groeiende vraag en starten daarom met Warmtepompstrategie.

 

Warmtepompstrategie biedt handvatten om aan de slag te gaan met verduurzaming van de woningbouw

Met Warmtepompstrategie bieden we professionals kennis, begeleiding en online tools specifiek op het gebied van warmtepompen aan. We bieden gemeentes, woningcorporaties, installateurs en netwerkbeheerders daarmee concrete handvatten om met verduurzaming aan de slag te gaan. Wij helpen u graag met het maken van de beste warmtepomp-keuzes op technisch, strategisch, economisch en CO2-gebied in de gebouwde omgeving. Voor een losse brainstormsessie tot het uitwerken van een meerjarenstrategie kunt u bij ons terecht.

 

Warmtepompstrategie op Vakbeurs Energie 2017 gelanceerd

Warmtepompstrategie is op de Vakbeurs Energie 2017 gelanceerd, welke van 10 tot en met 12 oktober plaats vond in de Brabanthallen in Den Bosch. We stonden deze drie dagen veel enthousiaste bezoekers te woord om vragen over warmtepompen in de woningbouw te beantwoorden.