Bestelformulier Warmtepompverkenner

Bent u werkzaam bij een installatiebedrijf en wilt u de Warmtepompverkenner in uw website? Vul dan onderstaand formulier in. Bent u werkzaam binnen een andere organisatie? Neem dan contact met ons op: stuur een e-mail naar info@warmtepompstrategie.nl of bel 0341 707 462.

Zodra de betaling bij ons binnen is, plus de benodigde gegevens als RGB kleuren en de gewenste opties, wordt de Warmtepompverkenner binnen 10 werkdagen geleverd. Plaatsing is inclusief éénmalige opstartkosten, 2 jaar hosting, update en onderhoud van de verkenner. Individuele aanpassingen of maatwerk maken géén deel uit van deze plaatsing.
Na afloop van de 2-jarige gebruiksperiode kan gebruik van de Warmtepompverkenner o.b.v. een jaarabonnement worden voortgezet.


JaNee

Mijn bedrijf is onder een andere naam ingeschreven bij UNETO-VNI

heermevrouw

Gegevens contactpersoon facturatie anders dan bovenstaande gegevens

heermevrouw

Prijs Warmtepompverkenner € 3569,60, incl. BTW
Prijs Warmtepompverkenner € 2141,70, incl. BTW

Ja, ik wil op de hoogte worden gehouden van de activiteiten en aanbiedingen van Warmtepompstrategie (max. 8x per jaar)

Betaalwijze

Kiest u voor gespreid betalen (opstartkosten en abonnement eerste jaar direct, deel 2 na afloop van het eerste jaar), dan betaalt u eenmalig € 25,- extra aan administratiekosten en wordt uw aanvraag na ontvangst van de betaling ingepland. Na het afronden van de bestelprocedure ontvangt u de (eerste) factuur per e-mail.

Ik betaal het totale bedrag in 1 keer en ontvang 1 factuurIk kies voor gespreid betalen en ontvang 2 facturen. Ik betaal hiervoor € 25,- extra aan administratiekosten

Overzicht

Bedankt

Bedankt voor uw bestelling van de Warmtepompverkenner. Zodra de benodigde gegevens en de betaling bij ons binnen zijn, gaan we uw aanvraag inplannen.